INTERVJU MED GABRIEL BJØRSVIK OG ØYVIND SVENSEN

 gabrieløyvindstor

 

Grattis med første og andre plass i WITP Barcelona! Hvordan var konkurransen og hvor ble den holdt?
Øyvind: Takker. Konkurransen ble holdt litt utenfor Barcelona i en park kalt "skatepark de mollet". Det tok ca 45 min med tog fra sentrum. Det vanlige WITP format. Hvor det er en jam med 15-20 stykker som varer i 15 minutter. Her er det tre forskjellige sections på parken hvor man må skate. Hvor bare det beste tricket man gjør på hver section som teller. Så det er egentlig et ganske chill format, hvor man kan skate litt slik man føler for.

Gabriel: Tusen takk. Jeg liker det konkurranse formatet, fordi man kan ta det litt med ro, og har tid til å tenke litt over hvilke triks man vil gjøre.

Hvor fett var det at dere endte på første og andre plass da? gabrielbsmisth.thumb
Gabriel: Synes det var helt rått at vi fikk 1. og 2. plass. Øyvind fortjente helt klart å vinne, han shredda!

Øyvind: Det var sinsykt fett! Synes det var gøy å skate jam sammen med Gabriel i finalen, men det at vi begge så kom på 1. og 2., var jo bare enda dopere.

Hvordan går det i Barca og hva gjør dere på?
Øyvind: Det går bra her i Barca. Vi går på en slags språkskole, hvor vi lærer spansk. Det er 4 timer med skole, fem dager i uken. I tillegg har vi nesten aldri lekser, så vi kan bare stikke rett ut å skate etter skolen. I helgene skater vi så mye som mulig, men det hender at vi må avslutte en sesh fordi det blir alt for varmt. Hehe!

 

Hvordan går det med filmingen til BigDs filmen?
Gabriel: Det går bra med filmingen. Vi har filmet en del, og vært på mange forskjellige spots. Det som er litt kjipt er at hvis politiet kjører forbi, kaster de deg vekk. Det har skjedd flere ganger mens vi har holdt på med triks. Det som er chill med å skate street i Barca, er at det er så mange spots å velge mellom. Så det er varierte spots vi filmer på. Skal prøve å jobbe litt med å få flere trappetriks i parten min, siden jeg ikke har kunnet skate store ting, etter jeg brakk armen før sommeren.

Øyvind: Det går bra med filmingen. Selv har jeg fått filmet en del i sommer, så jeg har egentlig nok klipps til en part allerede. Så nå prøver jeg egentlig bare å se om det er noe jeg kan bytte ut, eller om det er noe jeg er spesielt stoka på å gjøre. Etter det jeg har fått med meg, går det bra med alle de andre også. De har utrolig mye insane footage, som er en av grunnene til at folk bør glede seg enda mer til denne filmen.

 

Hva er planene fremover? øyvindsvensenlipslide.thumbGabriel: Planene fremover er å bli i Barca til midten av November, så komme hjem til Norge og jobbe i vinter. Jeg må jo få med seg den flotte innehall-sesongen! Hehe.

Øyvind: Planene fremover er egentlig bare å skate så mye så mulig når vi er her i Barca. Vi skal være her til 14. november, så har egentlig god tid til å både, skate og filme mer. Har ikke noen spesielle planer for hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem, men tenkte å prøve å skaffe meg en jobb.

Blir det noe tur til WITP verdens finalen på "The Berrics" i LA?
Gabriel: Det hadde vært dope å få det til. Er ikke hver dag man får den muligheten. Vet ikke helt hvor mye vi det kommer til å koste, det jo ikke gratis akkurat.

Øyvind: Jeg er vertfall sykt stoka på LA. Hadde vært så dope ettersom at Johannes og Roar også skal dit. Hvis Gabriel også ble med hadde det vært helt rått. Er bare det at vi ikke får dekka turen som er litt dumt. Så må nok ut med litt av sparepengene. Tror turen uansett kommer til å bli verdt pengene om vi drar, med tanke på at homiesa mine også skal dit. Så vi får se om vi finner noen billige billetter.


Vi får håpe dere får tatt turen og vi gleder oss til å kanskje se dere shredde "The Berrics". Takk for praten!

Ja, vi Liker!